سیر سیاه را چگونه درست کنیم 2023-12-18

سیر سیاه؛ از خواص و عوارض تا طرز تهیه چطور

در این مقاله به بیان موثرترین روش های خانگی سفید شدن دندان می پردازیم تا انتهای مقاله با ما همراه باشید. باید بین بوته‌ها فضای کافی باشد و با هم تماس نداشته باشند. دما را روی ۱۳۰ درجه فارنهایت (۵۴ درجه سیلسیوس) تنظیم کنید. شیشه یا هر ظرفی که به دما مقاوم است و درب آن بخوبی بسته می شود نیز گزینه مناسبی است. می‌توانید سیر را به اندازه قرص خرد کرده و آن را با نوشیدنی مورد نظر خود قورت دهید. برای اطلاع از آخرین تخفیف‌های فروشگاه حیلامت کافی است شماره موبایل خود را وارد کنید.

اما همان‌طور که بیان شد، بسیاری از این خواص بر پایه تجربه‌های فردی و تحقیقات اولیه هستند. لذا توصیه می‌شود قبل از استفاده مداوم، به ویژه برای اهداف درمانی، با پزشک یا متخصص تغذیه مشورت کنید. این امر به شما کمک می‌کند تا از تمام فواید سیر سیاه بهره‌مند شوید و هر گونه عوارض جانبی احتمالی را به حداقل برسانید. 6- یکی از بهترین روش های استفاده از سیر سیاه، اضافه کردن آن به کشک بادمجان و میرزا قاسمی است. شما می توانید در انتهای مراحل پخت این غذاهای خوشمزه، سیر سیاه را به آنها اضافه کنید تا از خواص فراوان سیر سیاه بهره مند شوید و طعم فوق العاده ای را نیز به این غذاها ببخشید.

همچنین می تواند حافظه را بهبود بخشیده و سایر عملکرد های مربوط به مغز را نیز ارتقاء دهد. اگر شما هم این تصور را دارید که سیر سیاه نوعی محصول خاص است که مانند سیر سفید کشت میشود در اشتباهید، در اصل سیر سیاه همان سیر سفید است که طی فرایندی تخمیر میشود و به سیر سیاه تبدیل میشود. برای این کار، انگشت خود را محکم روی یکی از حبه‌های سیر قرار دهید و ببینید آیا نرمی آن را احساس می‌کنید یا خیر. اگر نرمی را احساس کردید، یک حبه را از ساقه و پوست سیر جدا کنید تا بتوانید بررسی دقیق‌تری داشته باشید. سیر سیاه زمانی آماده است که به نرمی اسفنج باشد و به راحتی جویده شود.

سیر سیاه دکتر بیز

هنگام خرید سیر سیاه، مهم است که به دنبال منابع باکیفیت باشید تا طعم و بافت ثابتی داشته باشید. در حالی که سیر تازه می تواند چندین ماه در جای خشک و خنک نگهداری شود، سیر سیاه ماندگاری کوتاه تری دارد و برای حفظ کیفیت آن باید در یخچال یا فریزر نگهداری شود. به طور کلی، سیر سیاه یک ماده منحصر به فرد و هیجان انگیز است که می تواند به بسیاری از غذاها بعد جدیدی ببخشد.

دستگاه تخمیر سیر سیاه دستگاه خاصی است که برای تهیه سیر سیاه استفاده می‌شود. از آنجا که در طی فرآیند تخمیر لازم است دما و رطوبت در محدوده خاصی نگهداری شود و به این دستگاه دما و رطوبت لازم را تامین می‌کند و باعث افزایش خواص و فواید سیر، رفع بو و تندی طعم آن می‌شود. از دستگاه تخمیر سیر سیاه می‌توان برای تخمیر  زنجبیل، پیاز، جینسنگ و محصولات مشابه استفاده نمود.

اما اگر مایل به نگهداری طولانی‌مدت هستید، می‌توانید آن را درون محفظه‌ای دردار قرار دهید و به مدت ۶ ماه در یخچال یا یک سال در فریزر نگه دارید. در ادامه می‌گوییم کاربردها و نحوه نگهداری هر یک چگونه است. سیر سیاه را می توانید با مواد غذایی دیگری مانند عسل زنجبیل و لیمو ترکیب کنید تا طعم و خواص آن را بهبود ببخشید. همچنین دما باید به دقت کنترل شود تا فرآیند تخمیر به‌طور یکنواخت و بهینه انجام شود.

برای رسیدن سیر به این واکنش و داشتن قوام و چسبندگی سیر سیاه به دما و رطوبتی تنظیم شده نیاز است. مانند سیر خام تازه ، سیر سیاه نیز می‌تواند به تنظیم سطح قند خون کمک کند. مقادیر بیشتر آنتی اکسیدان موجود در سیر سیاه؛ ممکن است به کاهش قند و عوارض مربوط به دیابت کمک کند.

سیر را در چند لایه نازک فویل و یا هر ظرف درب داری که به دما مقاوم است بپوشانید تا رطوبت آن حفظ شود و از خشک شدن آن جلوگیری شود و سپس در فر قرار دهید. دما را روی ۱۳۰ درجه فارنهایت یا حدود ۵۵ درجه سلسیوس تنظیم کنید و سه هفته زمان دهید تا سیر سیاه آماده شود. سیر سیاه نسبت به سیر خام تازه آن، آلیسین کمتری دارد، اما از نظر بسیاری از مواد مغذی از جمله آنتی اکسیدان ها و سایر ترکیبات مفید غلظت بالاتری دارد. سیر سیاه با آنتی اکسیدان‌های خود می‌تواند به کاهش التهاب در بدن کمک کرده و از بیماری‌های شناختی مانند آلزایمر و پارکینسون جلوگیری کند.

همانطور که ذکر کردیم طرز تهیه سیر سیاه با استفاده از دستگاه هایی است که بتوانند این فرایند تخمیر را انجام دهند و بافت سیر را تغییر دهند. رنگ، بو و مزه و خواص سیر، با تخمیر در فرآیند تشکیل سیر سیاه تغییر می‌کند. در طی این فرآیند، افزودنی‌ها یا مواد شیمیایی دخالت ندارند. سیر حاوی قند و اسیدهای آمینه است، هنگامی‌ که تحت تخمیر قرار می‌گیرد، ماده ای تیره به نام ملانوئیدین تولید می‌کند. در این فرایند، مقدار آلیسین (ترکیب ضدباکتری و ضدقارچ) در سیر سیاه افزایش می‌یابد که به سلامت قلب و عروق کمک می‌کند و در عین حال خواص ضد التهابی دارد. همچنین، آنتی‌اکسیدان‌های موجود در سیر سیاه در کاهش ابتلا به سرطان موثرند.

اما شاید برایتان سوال باشد که چطور می‌توان این خوراکی منحصربه‌فرد را به کار گرفت؟ در ادامه با ۹ ایده مختلف برای آشپزی با سیر سیاه آشنا می‌شوید. سیر سیاه به عنوان مکمل غذایی در کنار داروهای قلبی ممکن است مفید باشد اما نباید جایگزین داروهای تجویز شده توسط پزشک شود. اما برای دستیابی به بهترین نتایج به توصیه های پزشک خود عمل کنید. سیر سیاه دکتر بیز را با مناسبترین قیمت از فروشگاه اینترنتی حیلامات بخرید. در این مقاله به بررسی خواص و طرز درست کردن سیرسیاه می پردازیم. بوته‌های سیر باید چند هفته بدون وقفه در حالت گرم‌نگه‌داشتن غذا بمانند تا نرم و سیاه شوند.

بنابراین دفعه بعد که در بازار سیر سیاه هستید، یکی از این گزینه ها را در نظر بگیرید تا عمق و پیچیدگی بیشتری به آشپزی خود بیافزایید. سیر سیاه به طور گسترده ای در دسترس است و به راحتی می توان فروشگاهی را پیدا کرد که آن را بفروشد. شما می توانید انواع و مارک های مختلف را امتحان کنید تا زمانی که مطابق سلیقه و نیاز خود برسید.

به طور کلی سیر سیاه به عنوان یک ماده غذایی سالم و ایمن شناخته می شود. در صورت مشاهده تداخل دارویی یا واکنش های آلرژیک شدید باید مصرف سیر سیاه را متوقف کنید و به پزشک مراجعه کنید. در واقع، تشکیل سیر سیاه با تخمیر انجام می‌شود، در این فرایند از مواد شیمیایی استفاده نمی‌شود. در کل، تنظیم دما و رطوبت به‌طور هماهنگ و دقیق، باعث بهبود کیفیت نهایی سیر سیاه و طعم آن می‌شود.

سیر سیاه به طور قابل توجهی فعالیت بیولوژیکی بسیار بالاتری از سیر تازه دارد. چندین مطالعه گزارش کرده اند که اسیدهای آمینه، پلی فنول ها و فلاونوئیدها در آن افزایش می یابد. پس از پردازش سیر؛ مانند خرد کردن ، جویدن، خشک کردن؛ آلین به سرعت توسط آلییناز به آلیسین تبدیل می شود. این ترکیبات به طور طبیعی در طول ذخیره سیر در دمای سرد می توانند هیدرولیز و اکسید شده و آلین تشکیل می دهد. البته، می توان آن را پس از حدود ده روز خورد، اما اگر می‌خواهید خیلی خوشمزه شود، باید تا ۴۰ روز صبر کنید. در این مورد، سیر سیاه تر تشکیل خواهد شد و طعم ترد و خوشمزه است.

آنتی اکسیدان های موجود در سیر سیاه با کاهش التهاب می توانند به تقویت سیستم ایمنی بدن شما کمک کنند. آنتی اکسیدان ها با رادیکال های آزاد مبارزه می کنند و از استرس اکسیداتیو که منجر به آسیب سلولی می شود جلوگیری می کنند. سیستم ایمنی سالم به این معنی است که بدن شما قادر است به طور موثرتری با عفونت ها و باکتری ها مبارزه کند.

به دلخواه خود می توانید روی نان تست، تخم مرغ، آووکادو، گوجه، پنیر و... پخت غذا تا حد زیادی سلیقه ای است و این شما هستید که انتخاب می کنید چه غذاهایی را با کدام مواد تهیه کنید. اما برای استفاده از سیر سیاه در هنگام آشپزی، چند پیشنهاد کلی را به شما خواهیم داد که می توانید با توجه به ذائقه خود از این موارد استفاده کنید. سیر سیاه را هم می توان به صورت دانه ای به همراه غذا میل کرد و هم می توان آن را به مواد اولیه غذاهای دیگر اضافه کرد.

این ماده غذایی، به عنوان روغن سیر سیاه در درمان‌های مراقبت از مو استفاده می‌شود. قبل از خواب شب، می‌توانید یک حبه سیر را با کمک یک لیوان آب قورت دهید. مصرف سیر سیاه باعث ایجاد و افزایش میزان انرژی می‌شود و به همین دلیل، ورزشکاران سیر سیاه را به همراه وعده‌های غذایی خود قبل از تمرین مصرف می‌کنند. سیر سیاه نوعی سیر تخمیر شده است که در شرایط کنترل شده گرما و رطوبت به آرامی کاراملی شده و پخته می شود. در طی فرآیند تخمیر، حبه‌های سیر تحت واکنش قرار می‌گیرند که یک فرآیند شیمیایی بین اسیدهای آمینه و قندهای کاهنده اتفاق می‌افتد.

این کار باعث می‌شود تا سیر در فرآیند تبدیل به سیر سیاه، نرم و شیرین شود. سیر سیاه در مقایسه با سیر سفید آنتی‌اکسیدان‌های فعال بسیار بیشتری دارد. استفاده منظم از این نوع سیر در رژیم غذایی می‌تواند به تقویت سیستم دفاعی بدن در برابر بیماری‌های مزمن و استرس اکسیداتیو کمک کند.

سیر سیاه را می توانید به تنهایی مصرف کنید یا داخل انواع غذا ها استفاده کنید و یا می توانید با سیر سیاه یک سس خوشمزه تهیه کنید. سیر سیاه شیرین است و مزه بدی در هان شما باقی نمی گدارد و به راحتی خورده می شود. می توانید از سیر سیاه در آشپزی و روی پتیزا و نان تست میل کنید و یا می توانید سیر سیاه را به صورت درسته با غذا میل کنید و یا آن را خشک کنید و به صورت خشک مصرف کنید.

چون این فرایند بسیار زمانبر است و به دستگاه های تنظیم کننده ی دما و رطوبت نیاز دارد، پیشنهاد می شود سیر سیاه را از فروشگاه های معتبری چون حیلامات تهیه کنید و از فواید سلامتی آن بهره مند شوید. رعایت نکات ایمنی در این روش اهمیت بسیاری دارد و به خاطر داشته باشید طرز تهیه سیر سیاه در قابلمه عادی ممکن نیست و بهتر است از همان زودپز استفاده کنید. برای تهیه سیر سیاه به کمک پلوپز، پیش از هر چیز بهتر است پلوپز را در حیاط یا تراس قرار دهید؛ زیرا سیر بوی شدیدی هنگام پختن آزاد می‌کند. درب پلوپز را ببندید و به مدت ۲ هفته روی درجه «گرم نگهدارید» قرار دهید. نکته‌ی آخر، این است که برای تهیه سیر سیاه، از حبه سیر تمیز، تازه و باکیفیت همراه با پوست استفاده کنید و البته می‌توانید به‌جای حبه سیر، گل سیر تمیز را به صورت کامل همراه با پوست استفاده کنید.

شاید از شنیدن نام سیر سیاه تعجب کرده باشید و بخواهید که بیشتر با این نوع سیر آشنا شوید. در همین ابتدای مطلب لازم است بدانید که سیر سیاه (black garlic) در واقع همان سیر سفید است که تخمیر می شود و فرآیند تخمیر سیر باعث سیاه شدن رنگ آن می شود. فرآیند تخمیر سیر و تبدیل آن به سیر سیاه به صورت دستی و با کمک حرارت غیرمستقیم انجام می شود تا تمام بخشهای سیر به خوبی تخمیر شوند. در حالی که سیر سیاه آلیسین کمتری نسبت به سیر تازه معمولی دارد، اما غلظت بیشتری از بسیاری از مواد مغذی، آنتی اکسیدان ها و سایر ترکیبات مفید را در خود جای داده است.

یک مطالعه در این مورد نشان داده است که سیر سیاه می تواند به کاهش رشد سلول های سرطانی روده بزرگ کمک کند. ترکیبات موجود در سیر سیاه همچنین می تواند رادیکال های آزاد بدن را نیز مسدود کند. این خواص سیر سیاه می تواند آسیب سلولی را کاهش دهد و به کاهش رشد و گسترش بالقوه سلول های سرطانی در بدن کمک کند. مانند سیر خام تازه، سیر سیاه نیز می تواند به تنظیم سطح قند خون کمک کند. کاهش قند خون بالا از مشکلات جدی چون علائم دیابت، اختلال عملکرد کلیه و موارد دیگر جلوگیری می کند. مقادیر بیشتر آنتی اکسیدان موجود در سیر سیاه نیز ممکن است به جلوگیری از عوارض مربوط به دیابت منجر شود.

در این روش‌ها، سیر با دما و رطوبت کنترل ‌شده برای مدت‌ زمان مشخص تخمیر می‌شود تا به رنگ سیاه، نرم و شیرین درآید. سیر سیاه یک مکمل غذایی است که حاوی اجزای طبیعی مفید است و از برخورداری از سلامت عمومی‌ و کاهش ضعف و خستگی پشتیبانی می‌کند. در اثر تخمیر سیر، خواص ضد سرطان آن تشدید می‌شود و حاوی ماده‌ای است که کلسترول خون را کاهش می‌دهد که سطح این ماده بسیار بیشتر از سیر معمولی است. همچنین از آسیب ناشی از رادیکال‌های آزاد به بدن و پوست ما جلوگیری کرده و آن را از بین می‌برد. تخمیر سیر سفید و تبدیل شدن آن به سیر سیاه باعث واکنش‌هایی می‌شود که بر اسیدهای آمینه تاثیر می‌گذارد و به طور طبیعی، قند موجود در سیر را تغییر می‌دهد تا طعم و بافت سیر را تغییر دهد.

در مقاله چگونه سیر را به سیر سیاه تبدیل کنیم، ما روش‌های مختلف تهیه سیر سیاه را به شما معرفی کردیم. حالا که با این روش‌ها آشنا شدید، می‌توانید سیر سیاه با کیفیت عالی و طعمی بی‌نظیر را در خانه خود تهیه کرده و از خواص آن بهره‌مند شوید. در فرایند تخمیر، دما و رطوبت باید در محدوده‌ای خاص نگهداری شود و دستگاه تخمیر سیر سیاه به طور دقیق این شرایط را فراهم می‌کند تا بهترین نتیجه حاصل شود.

برای خرید سیر سیاه، بهتر است به مراکزی مراجعه کنید که به صورت تخصصی روی این محصول کار می‌کنند. این مراکز با انواع مختلف سیر سیاه و فرآیندهای تخمیر مختلف آشنا هستند، و می‌توانند محصولات با کیفیت بالا و قیمت مناسب را عرضه دارند. خرید از این مراکز به شما این امکان را می‌دهد که انواع مختلف سیر سیاه را بر اساس زمان تخمیر تشخیص داده و محصولی را انتخاب کنید که بهترین خواص را دارد.

همین‌طور که سیر در حال عمل آمدن است، واکنش‌های میان قند و آمینواسیدهای سیر منجر به تجمع قند می‌شوند و حبه‌های آبدار، سخت و سفید رنگ سیر را به به شکل حبه‌هایی قهوه‌ای-سیاه و بسیار نرم درمی‌آورند. در اثر تخمیر سیر، خواص ضد سرطان آن تشدید می‌شود و حاوی ماده‌ای است که را کاهش می‌دهد که سطح این ماده بسیار بیشتر از سیر معمولی است. طی فرایند تهیه سیر سیاه، آلیسین ناپایدار به مولکول‌های آنتی‌اکسیدانی پایدارتر تبدیل می‌شود.

به دنبال سیر هایی باشید که در لمس نرم هستند و رایحه ای شیرین و کم رنگ میوه ای دارند. راه های بی شماری برای استفاده از سیر سیاه در آشپزی وجود دارد. در ایران گیاه، این محصول با استفاده از بوته های درشت و سالم سیر تولید می شود و پس از تخمیر سیر سفید و تولید سیر سیاه، این محصول بسته بندی شده و برای عرضه آماده می شود. شما می توانید با خیال راحت اقدام به خرید سیر سیاه از فروشگاه ایران گیاه اقدام کنید تا خیلی سریع و آسان این محصول را درب منزلتان دریافت کنید. بسیاری از مطالعات نشان می دهد که خواص آنتی اکسیدانی سیر سیاه می تواند به مبارزه با سرطان کمک کند.

از آنجا که سیر سیاه مدت زمان زیادی نیست که به بازار امده و خیلی ها اشنایی زیادی با آن ندارند بنابراین حرف های زیادی درباره این محصول به گوش میرسد که ممکن است همه انها درست نباشند. ولی برای اینکه بتوانید راحت تر سیر خوب را تشخیص دهید چند تا فاکتور را در نظر داشته باشید. تا به اینجای کار می‌دانیم که سیر سیاه چیست و چه به اشکال مختلفی قابل تهیه است.

به دلیل وجود این فواید است که سیر سیاه اکنون به یکی از پرطرفدارترین خوراکی ها در دنیا تبدیل شده است. اگر بخواهید طعمی جدید به غذاهای نمکی، ترش‌مزه یا هر غذای غیرشیرین دیگری بدهید، سیر سیاه یکی از جالب‌ترین انتخاب‌ها به حساب می‌آید. از سوی دیگر، رد پای این خوراکی خوش‌عطر و طعم در تقریبا تمام فروشگاه‌های سراسر آسیا از مغازه‌های کوچک و محلی گرفته تا فروشگاه‌های زنجیره‌ای بزرگ پیدا می‌شود،. ناگفته نماند که پیش از این در کتاب کاله، خواص انبوهی ماده غذایی مغذی دیگر مانند خواص بادام زمینی، خواص دانه چیا، خواص زنجبیل و خواص انبه را هم بررسی کرده‌ایم. سیر سیاه نوعی سیر تخمیر شده است که طی فرآیند حرارتی کنترل شده رنگ آن به مشکی تغییر می کند. این فرآیند طی ۶۰ تا ۹۰ روز در دمای ۶۰ تا ۸۰ درجه سانتی گراد و رطوبت بالا انجام می شود.

خواص آنتی‌اکسیدانی سیر سیاه بسیار قوی‌تر از سیر تازه است، زیرا در نتیجه فرایند تخمیر، میزان آنتی‌اکسیدان‌های سیر ۲ تا ۳ برابر می‌شود. آنتی‌اکسیدان‌ها از سلول‌های بدن در برابر آسیب اکسیداتیو (که موجب بیماری و پیری می‌شود) محافظت می‌کنند. پژوهش‌هایی نیز انجام شده است که بر اساس آنها، سیر سیاه خواص ضدسرطانی دارد و می‌تواند از کبد در برابر آسیب محافظت کند. این امر موجب می‌ شود خاصیت سیر دوچندان شده و بعد از این امر از این محصول به روش های مختلف استفاده می ‌گردد. پوست سیر سیاه به رنگ سیاه یا قهوه‌ای تیره تغییر کرده که این تغییر رنگ به علت تخمیر طبیعی در شرایط خاص رخ می‌دهد. یکی از دلایل محبوبیت سیر سیاه این است مانند سیر خام تازه، دارای مواد آنتی اکسیدانی و سایر مواد مغذی مفید است که می‌تواند به بهبود سلامتی کمک کرده و احتمال بروز بعضی بیماری‌ها را کاهش دهد.

بعد از آماده شدن سیر‌های سیاه (مطابق راهنمایی که پایین‌تر می‌خوانید)، آن‌ها را درون محفظه‌هایی دردار نگه دارید. اگر بارها از خرید اینترنتی خود رضایت کافی را نداشته اید، با بررسی مطالب سایت شما می توانید دید بهتری در مورد خرید یا نخریدن محصولات به دست آورید. سایت آر اس بی یو با هدف افزایش آگاهی کاربران قبل از خرید، در تلاش است هوشمندانه ترین انتخاب ها را به مخاطبان معرفی کند. دندان‌های سفید، نه تنها نشانه‌ای از بهداشت دهان و اهمیت به آن است بلکه تأثیر چشمگیری در جلب اعتماد به نفس و جذابیت فرد دارندو به راحتی در خاطره ها ماندگار میشود.

دانه‌های سیر سفید وقتی در معرض هرگونه آسیب فیزیکی مانند خرد کردن، لِه کردن و… پس از لایه برداری از پوست بیرونی قرار می‌گیرند، ترکیب آلیسین را به عنوان یک مکانیسم دفاعی تولید می‌کنند. از طرف دیگر، سیر سیاه با تخمیر سیر سفید در دمای درجه به مدت 60 روز تولید می‌شود. آلیسین موجود در سیر، در طی این تخمیر به S-Allyl Cysteine ​​تبدیل می‌شود که فقط در سیر سیاه یافت می‌شود. این ماده محلول در آب، که عصاره سیر پیر نیز نامیده می‌شود، بیشتر از سیر معمولی دارای خاصیت ضد عفونی کننده، ضد قارچی، ضد ویروسی، آنتی اکسیدانی و ضد باکتریایی است.

افرادی که به سیر حساسیت دارند، باید از مصرف سیر سیاه خودداری کنند. در این فرآیند سیر را در دمای ۶۰ تا ۷۷ درجه به مدت ۳۰ تا ۹۰ روز نگه می دارند. مدت زمان تخمیر بسته به فرهنگ، تولید کننده و اهداف متفاوت است.

به طور کلی روزانه 1-2 حبه سیر سیاه به عنوان مکمل غذایی توصیه می شود. سیر سیاه یک ماده غذایی خوش طعم و سالم است که دارای خواص دارویی شگفت انگیزی است. شما می توانید آن را به راحتی در منزل تهیه کنید و از خواص مفید آن بهره مند شوید. سیر سیاه از ابتلا به بسیاری از بیماری‌ها محافظت می‌کند، زیرا حاوی مواد مغذی مفید است. همچنین  می‌تواند انسان را بیماری‌های مربوط به سن مانند زوال عقل و آلزایمر را که در اثر سلول‌های آسیب دیده ایجاد می‌شوند، دور نگه دارد. سیر سیاه، خواص شگفت‌انگیز خود را در همه‌ی ذرات تاریک خود پنهان کرده است.

اگر از دمای بخاری مطمئن هستید که بین ۶۰ تا ۹۰ درجه سانتی‌گراد است، سیرها را در فویل بپیچید و روی سینی گذاشته و سینی را روی بخاری بگذارید. اما باید به شما بگوییم معمولا با استفاده از بخاری، در تهیه سیر سیاه نتیجه مطلوبی حاصل نمی‌شود. در صورت امکان پلوپز را در حیاط خود یا در تراس و بالکن بگذارید چون سیر در حین پختن بوی بسیار قوی آزاد می‌کند. سیر خشک را در پلوپز بریزید به طوری که بین آن‌ها فاصله باشد.

به علاوه یک پژوهش روی سرطان معده که انجم شد روند حجم و تومور های سرطانی را کاهش می دهد. می توانید سیر سیاه را در خانه با استفاده از دستگاه خشک کن یا پلوپز یا هر دستگاهی که حالت گرم کن دارد، درست کنید. اگرچه سیر سیاه بتازگی مورد توجه قرار گرفته است اما قرن‌ها وجود داشته و مورد استفاده قرار می‌گیرد. اما سیر سیاه صدها سال است که در غذاهای چینی استفاده می‌شود.

بافت سیر سیاه نرم و جویدنی است که باعث می شود به روش های مختلف آن را به راحتی در ظرف ها بگنجانید. سیر سیاه با ترکیبات موثر آنتی اکسیدانی که دارد به بهبود سلامت کبد شما کمک می کند. برخی تحقیقات نشان می دهد که این ماده غذایی می تواند به کاهش آسیب کبدی، کاهش رسوبات چربی در کبد و تعادل مجدد اندازه سلول های کبدی کمک کند. رطوبت نیز یک عامل حیاتی در تبدیل سیر تازه به سیر سیاه است. همچنین فرایند تخمیر باید به گونه ای انجام شود که باعث حفظ رطوبت درون سیر شود.